Všechny objednávky od 10.2. - 15.2. budou odeslány 17.2. Děkujeme za pochopení a omlouváme se za zdržení.

Hodnocení obchodu

5,0 21 hodnocení
Přidat hodnocení
5
21x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
RD Avatar autora Roman Dušek | 29.1.2020
Doporučuji vše OK
MK Avatar autora Michal Kuchař | 29.1.2020
Spokojenost, doporučuji.
DF Avatar autora Dana Fraňková | 29.1.2020
Obchod i zboží perfektní...☺
MK Avatar autora Martin Kolář | 24.1.2020
Obchod i vložky,super
JJ Avatar autora Jindřich Jindřich | 23.1.2020
Dobrý den, momentálně nemohu hodnotit oběktivně protože nemá zboží v ruce. Dostal jsem zprávu že je k vyzvednutí v zásilkovně. S pozdravem pěkného dne Jindřich
MZ Avatar autora Miroslav Zatloukal | 22.1.2020
Super
MH Avatar autora Martina Hahnová | 3.1.2020
Naprostá spokojenost, ochota a rychlost doručení ????????????
TT Avatar autora Terezie Trutnovská | 23.12.2019
naprostá spokojenost, vše podle očekávání
MK Avatar autora Monika Kolláriková | 21.12.2019
Velmi spokojená
MH Avatar autora Marie Holíková | 15.12.2019
Skořicové vložky jsou vynikající, jednání obchodu také, skvělá informovanost a bleskové odeslání. Vřele všem doporučuji!
AS Avatar autora Anežka Syrová | 23.11.2019
Rychlé dodání, skvělá komunikace, a úžasný nápad se skořicovými vložkami do bot :) Vůně skořice je jedna z mých nejoblíbenějších a cítit ji z bot po zutí je moc příjemné :) A co mě asi nejvíc fascinuje je, že je skořice z nohou cítit i po sundání ponožek. ;) Určitě doporučuji :) :)
RH Avatar autora Renata Hynkova | 20.11.2019
Rychle jednání Druhý den od objednání jsem zboží měla... Spokojenost ???? % A skoricove vložky opravdu jak strudl ????
AP Avatar autora Alice Parmová | 16.11.2019
Vložky používáme celá rodina už přes měsíc a vůně skořice se pořád drží! Opravdu fungují a jsme velmi spokojení. Rychlé dodání, super komunikace.
JN Avatar autora Jiří Novotný | 14.11.2019
Skořicové vložky jsou výborné, nosím je v každých botách a opravdu se vyplatí koupit. Rychlé doručení a lepší než kdejaké spreje do bot. Doporučuji!!!
MK Avatar autora Martin Knap | 13.11.2019
Velký výběr a rychlé dodání, za mě spokojenost a doporučuji.
PP Avatar autora Pavla Přikrylová | 10.11.2019
E-shop fungoval se vším všudy na výbornou.Jsem spokojená a vřele doporučuji
ŠM Avatar autora Šárka Machovcová | 6.11.2019
Vložky jsou úžasné, vyhovují i memu manželovi a dokonce mu přestaly zapáchat nohy????. Můžu vřele všem doporučit ????
LA Avatar autora Ladislav Adam | 6.11.2019
Jsem moc spokojený
Avatar autora | 5.11.2019
+ Rychlé doručení + Kvalitní zboží + Super cena žádné -
Avatar autora Karel Řezníček | 5.11.2019
Vše v pořádku, rychle odeslané, naprosto bez problémů

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 21